Safe Työsuojelutarvike Oy

Safe Työsuojelutarvike Oy on osa vuonna 1999 perustettua Duell Yhtiöt Oy -konsernia.

Safe-tuotteiden myynnin yhtiö aloitti vuonna 2004. Yhtiö toimi alun perin omana osastonaan Duell Office Oy:n alla, mutta se siirtyi omaksi yrityksekseen vuonna 2008.

Tuotemerkkimme Safe tunnetaan lähes jokaisessa suomalaisessa yrityksessä laadusta ja ammattitaitoisesta myyntihenkilökunnastamme.

Suojaa työympäristösi

Työympäristömme voi olla täynnä turvallisuusriskejä, mutta niiden määrään pystyt vaikuttamaan omilla valinnoillasi.

Me Safe Työsuojelutarvike Oy:ssä tunnemme erilaiset toimintaympäristöt ja kykenemme ammattitaidollamme auttamaan riskien hallinnassa. Valtioneuvoston asetuksen 71§ mukaan rakennustyömaalla on käytettävä näkyvää vaatetusta, suojalaseja, suojakypärää ja muita työn vaatimia työturvallisuustuotteita. Yhteistyö johtavien valmistajien kanssa sekä oma tuotekehityksemme takaavat sen, että tuotevalikoimastamme löytyvät aina uusimpien säädösten mukaiset työturvallisuustuotteet.

Tehokas, koko maan kattava palveluorganisaatiomme on jatkuvasti lähellä vastaamassa työturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja auttaa löytämään tarkoituksenmukaiset suojaimet eri alojen tehtäviin. Me Safessa teemme kaikkemme, jotta sinä voit työskennellä turvallisesti!

www.safe.fi

"Yksi pääsyy työssä viihtymiseen ovat edustamamme laadukkaat työsuojelutarvikkeet. Niitä tarjoaa asiakkaille mielellään."

(Mitja Kiviluoma, piirimyyjä, Safe Työsuojelutarvike Oy)